• Ma - Vrij 8.00 - 17.30 | Za 8.00 - 13.00
  • Kweekweg 32D, Epe
  • 0578-748444

CARAVAN ONDERHOUD

Als kampeerder moet je kunnen vertrouwen op je caravan, kampeerauto of vouwwagen. Door eens in de twee jaar uw caravan aan de hand van een controlelijst te laten nakijken, kunt u dat ook. Veilig en vertrouwd gaat u weer op pad met uw kampeermiddel in de wetenschap dat deze is nagekeken, gecontroleerd en eventueel gerepareerd. In onze werkplaats wordt er door onze monteur een onderhoudsbeurt doorlopen aan de hand van de vereiste controlepunten. Er wordt door ons een rapport opgesteld en mocht er tijdens de controle blijken dat er een reparatie wordt aanbevolen of noodzakelijk is dan wordt u daarover natuurlijk geïnformeerd.

 

REPARATIE OP LOCATIE

Wat ons uitzonderlijk maakt is dat wij op locatie (uitsluitend binnen de gemeentes Epe, Heerde en Hattem) problemen kunnen oplossen aan uw toercaravan, of dat nu bij u thuis is of op de camping. Hoe vervelend is het als u net van huis wilt vertrekken of bij het inpakken tot de ontdekking komt, dat er iets stuk is. En hoe vervelend kan het zijn als u op de plaats van bestemming net geïnstalleerd staat en er gaat iets kapot. Bel ons en binnen 24 uur staat er iemand bij u om uw een vakantie weer zorgeloos te maken.

MAAR WE DOEN MEER...

Wat we kunnen bieden wat betreft caravans, kunnen we ook bieden voor uw kampeerauto, maar dat is niet genoeg. Een camper is meer dan een caravan. Ook op motorisch gebied kunnen we dezelfde hoogwaardige service bieden. Zoals bij een caravan kunnen we ook voor uw camper een onderhoudspakket aanbieden en dan natuurlijk voor zowel het caravan- als het motorisch gedeelte.

Movers helpen u bij het rangeren van uw caravan naar de standplaats, zonder dat u enorme inspanning moet leveren. Geen handmatig duwen en trekken meer, maar met een druk op de knop komt uw caravan zo te staan waar u wilt.
Bij ons kunt u terecht voor alle typen movers van handbediend tot vol automatisch. Van een normale accu tot het nieuwe lithium accu systeem. Ook gebruikte exemplaren kunt u bij ons vinden. En dat tegen zeer concurrerende prijzen!
Wij hebben in onze showroom een demonstratie opstelling staan om u het een en ander te kunnen laten zien en uitleg te geven over de voor en nadelen van de verschillende uitvoeringen.

Merken die wij veelvuldig gebruiken zijn:
Truma
Reich
Kronings
Powrmover
P1

Alle type’s movers zijn door ons te leveren en te monteren en onderhouden!

Omdat we goede en directe contacten met de beste leveranciers hebben, kunnen wij verschillende schotelsystemen aanbieden en monteren. Wij doen veel zaken met Oyster en het Nederlandse merk Travelvision.
Of het nu gaat om het updaten van uw huidige schotelsysteem of de aanschaf van een nieuw systeem – van losse 3 poot schotel tot het meest moderne volautomatische systeem, bij ons is dat allemaal mogelijk.

Als u op zoek bent naar een nieuwe voortent of luifel, dan kunnen we u daarin adviseren en helpen. Wordt het een tent met – of zonder uitbouw, of een luifel. En wilt u deze dan met of zonder zijkanten. Zo kunnen we toegesneden naar uw behoefte mee helpen om in alle rust een goede keuze te maken.
In het verlengde van onze visie dat service hoog in het vaandel staat, kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen. Van diverse merken hebben wij reserve onderdelen; bijv. Dorema , Brand en Isabella. En daar past dan ook bij dat wanneer er een naad is losgeraakt of een nieuwe rits nodig is, dat u voor uw tent reparatie bij ons terecht kunt. We regelen dat voor u!

In onze kampeershop kunt u terecht voor elektra onderdelen zoals wandcontactdozen, schakelaars, kabels, schoonmaakartikelen, bijzet tentjes, opstapjes… en nog veel meer!

Bespaar jezelf wat tijd en plan hieronder je service beurt in. Wij nemen dan contact met je op om de afspraak te bevestigen. Let op! Alleen met bevestiging kunt er zeker van zijn dat de afspraak doorgan kan vinden.

gas-beter
winkel-laag
Mover-afstand

BANDEN SERVICE

U kunt bij ons terecht voor uw caravan banden, elke type band is leverbaar en word door ons deskundig gemonteerd incl. een metalen ventiel! Ook kunt u terecht voor het oppompen van uw caravan band tot max 8 BAR, dit is gratis.

GASMETING

Op steeds meer plekken in Europa vragen Camping eigenaren naar een gasmeting rapport zodat zij kunnen zien dat uw gasinstallatie voldoet aan de wettelijke eisen. Bij ons kunt u een controle laten uitvoeren en zo nodig het een en ander laten vernieuwen.

ELEKTRISCHE INSTALLATIE

Niets is zo vervelend als een storing in uw caravan/ camper. door onze ervaring en elektrotechnische achtergrond kunnen wij vaak snel tot een goede oplossing komen. Ook voor een defecte omvormer of meetinstrument bent u bij ons aan het juiste adres!

 

ONDERHOUD INPLANNEN

Naam

Email

Telefoon

Merk/Type

Onderhoud of reparatie?

Gewenste tijd

U verzend hiermee een vrijblijvende aanvraag tot onderhoud of reparatie van uw caravan. Deze aanvraag is pas definitief na bevestiging. Wij nemen hierover zo spoedig mogelijk contact op.
OPENINGSTIJDEN
Zondag Gesloten
Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur