CARAVAN ONDERHOUD

Als kampeerder moet je kunnen vertrouwen op je caravan, kampeerauto of vouwwagen. Door eens in de twee jaar uw caravan aan de hand van een controlelijst te laten nakijken, kunt u dat ook. Veilig en vertrouwd gaat u weer op pad met uw kampeermiddel in de wetenschap dat deze is nagekeken, gecontroleerd en eventueel gerepareerd. In onze werkplaats wordt er door onze monteur een onderhoudsbeurt doorlopen aan de hand van de vereiste controlepunten. Er wordt door ons een rapport opgesteld en mocht er tijdens de controle blijken dat er een reparatie wordt aanbevolen of noodzakelijk is dan wordt u daarover natuurlijk geïnformeerd.

 

REPARATIE OP LOCATIE

Gasten op campings binnen de gemeenten Epe en Heerde kunnen gebruik maken van deze service.

Van maandag t/m vrijdag kan er tussen 16:00 en 18:00 uur, in overleg met de monteur, een afspraak worden gemaakt om een probleem op te lossen.

Houd u er echter wel rekening mee dat, gezien het aantal beschikbare plaatsen op een dag, het mogelijk is dat de reparatie niet dezelfde dag kan worden uitgevoerd.

MAAR WE DOEN MEER...

Wat we kunnen bieden wat betreft caravans kunnen we u ook bieden voor uw kampeerauto. Echter voor het motorische gedeelte moet u bij een garagebedrijf zijn.

Movers helpen u bij het rangeren van uw caravan naar de standplaats, zonder dat u enorme inspanning moet leveren. Geen handmatig duwen en trekken meer, maar met een druk op de knop komt uw caravan zo te staan waar u wilt.
Bij ons kunt u terecht voor alle typen movers van handbediend tot vol automatisch. Van een normale accu tot het nieuwe lithium accu systeem. Ook gebruikte exemplaren kunt u bij ons vinden. En dat tegen zeer concurrerende prijzen!
Wij hebben in onze showroom een demonstratie opstelling staan om u het een en ander te kunnen laten zien en uitleg te geven over de voor en nadelen van de verschillende uitvoeringen.

Merken die wij veelvuldig gebruiken zijn:
Enduro
Reich
Truma

Alle type’s movers zijn door ons te leveren en te monteren en onderhouden!

Omdat we goede en directe contacten met de beste leveranciers hebben, kunnen wij verschillende schotelsystemen aanbieden en monteren. Wij doen veel zaken met Oyster en het Nederlandse merk Travelvision.
Of het nu gaat om het updaten van uw huidige schotelsysteem of de aanschaf van een nieuw systeem – van losse 3 poot schotel tot het meest moderne volautomatische systeem, bij ons is dat allemaal mogelijk.

Als u op zoek bent naar een nieuwe voortent of luifel, dan kunnen we u daarin adviseren en helpen. Wordt het een tent met – of zonder uitbouw, of een luifel. En wilt u deze dan met of zonder zijkanten. Zo kunnen we toegesneden naar uw behoefte mee helpen om in alle rust een goede keuze te maken.

In het verlengde van onze visie dat service hoog in het vaandel staat, kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen. Van diverse merken hebben wij reserve onderdelen; bijv. Dorema , Brand en Isabella.

Wij hebben een ruim assortiment in onderdelen en accessoires. Zoekt u iets en wij hebben wij niet dan gaan wij het voor u bestellen.

BANDEN SERVICE

U kunt bij ons terecht voor uw caravan banden, elke type band is leverbaar en word door ons deskundig gemonteerd incl. een metalen ventiel! Ook kunt u terecht voor het oppompen van uw caravan band tot max 8 BAR, dit is gratis.

GASMETING

Op steeds meer plekken in Europa vragen Camping eigenaren naar een gasmeting rapport zodat zij kunnen zien dat uw gasinstallatie voldoet aan de wettelijke eisen. Bij ons kunt u een controle laten uitvoeren en zo nodig het een en ander laten vernieuwen.

ELEKTRISCHE INSTALLATIE

Niets is zo vervelend als een storing in uw caravan/ camper. door onze ervaring en elektrotechnische achtergrond kunnen wij vaak snel tot een goede oplossing komen. Ook voor een defecte omvormer of meetinstrument bent u bij ons aan het juiste adres!

 

ONDERHOUD INPLANNEN

  Naam

  Email

  Telefoon

  Merk/Type

  Onderhoud of reparatie?

  Gewenste tijd

  U verzend hiermee een vrijblijvende aanvraag tot onderhoud of reparatie van uw caravan. Deze aanvraag is pas definitief na bevestiging. Wij nemen hierover zo spoedig mogelijk contact op.
  OPENINGSTIJDEN
  Zondag Gesloten
  Maandag 08:00 - 17:30 uur
  Dinsdag 08:00 - 17:30 uur
  Woensdag 08:00 - 17:30 uur
  Donderdag 08:00 - 17:30 uur
  Vrijdag 08:00 - 17:30 uur
  Zaterdag 08:00 - 13:00 uur