Over ons

Service is niet extra,
service is standaard

SERVICE STAAT HOOG IN HET VAANDEL

Onze visie op goede bedrijfsvoering is eenvoudig; als een klant tevreden is, dan zijn wij dat ook.

Door goede service te verlenen en pas wanneer de klant aangeeft dat de reparatie, het onderhoud, de aanschaf of de verkoop naar volle tevredenheid is afgehandeld, zijn wij tevreden. Vanzelfsprekend hoort daarbij dat we proberen om zo snel mogelijk voorkomende problemen op te lossen. Daarnaast vinden wij een gemoedelijke sfeer en aandacht voor onze klanten belangrijk. We nemen graag de tijd voor u.

 — Jan en Henri Ten Have

U KUNT BIJ ONS...

Overweegt u om uw caravan van de hand te doen, dan bent u natuurlijk bij ons van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we samen bekijken wat de huidige waarde is van uw caravan. Vind u ons voorstel goed en u besluit om met ons verder te gaan – want ook hier geldt dat u tevreden hoort te zijn en in alle rust een overwogen besluit kunt nemen – ontvangt u per bank het overeengekomen bedrag. En het vrijwaringsbewijs krijgt u van ons opgestuurd.

Want wij hebben goede contacten met leveranciers in de wereld van de caravans. Zo kunnen we ook voldoen aan het leveren van een door u uitgekozen nieuwe caravan. En dan blijft het niet bij levering alleen. Nazorg hoort ook bij onze service, evenals onderhoud en reparatie.

Met zo’n tweede huis op wielen wilt u zonder zorgen over banden, koppelingen, remmen en kabels veilig in het drukke verkeer rijden. Maar ook op de plek van bestemming wilt u onbezorgd genieten van uw caravan in de zekerheid dat gas, licht en water in orde zijn. Met goed onderhoud voorkomt u nare verrassingen en de vaak bijbehorende forse rekening. Wij adviseren dan ook om eens in de twee jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Uw caravan, camper of vouwwagen krijgt van ons een inspectiebeurt van wiel tot dak, van koppeling tot fietsendrager. Ook krijgt u van ons een overzichtelijk onderhoudsrapport mee met de bijbehorende sticker. Mochten er tijdens de inspectie voor het onderhoud grote kosten tevoorschijn komen, nemen we altijd van tevoren contact met u op! Onderhoud van uw caravan is belangrijk.

Een belangrijk onderdeel van uw caravan zijn de banden. Immers dat is het contact met de weg en u wilt graag dat ze goed zijn en zo uw veiligheid bewaken. We kunnen elk type band leveren en natuurlijk wordt deze, indien gewenst, door ons deskundig gemonteerd incl. een metalen ventiel! Wanneer het kampeerseizoen weer aanbreekt en u niet zeker bent of de bandenspanning goed is, komt u maar langs. We kunnen uw caravan band tot maar liefst max 8 bar oppompen! En dat is bij ons gewoon GRATIS

Op steeds meer plekken in Europa vragen Camping eigenaren naar een gasmeting rapport zodat zij kunnen zien dat uw gasinstallatie voldoet aan de wettelijke eisen. Bij ons kunt u een controle laten uitvoeren en zo nodig het een en ander laten vernieuwen denk hierbij bijvoorbeeld aan de gasslang of drukregelaar.

Nadat de gasinstallatie is afgeperst en alle datums kloppen krijgt u van ons een gaskeuring rapport mee zodat u deze kunt overleggen naar de camping eigenaar. In Duitsland is dit namelijk al wettelijk verplicht!

Niets is zo vervelend als een storing in uw caravan of camper. En nog lastiger is soms het opsporen van het probleem. Door onze ervaring en opleiding op het gebied van elektriciteit kunnen wij vaak snel de oorzaak herleiden en tot een goede oplossing komen. En wanneer er om een of andere reden uw omvormer, meetinstrument of iets dergelijks defect is geraakt, kunt u bij ons terecht voor een vervanger -met of zonder montage.

ONZE KLANTEN OVER ONS

ONS TEAM

Jan Ten Have
Eigenaar

Ik zit al ruim 30 jaar in dit vak. Ik doe dit altijd met veel plezier en passie. Klantgericht, en goede adviezen geven, daar sta ik voor.

Henri Ten Have
Eigenaar

Vanaf kinds af aan altijd in de weer geweest met caravans, samen met mijn vader, van uit school direct aan het werk! Eerst als caravan wasser daarna door mijn technische opleidingen doorgestroomd als monteur. Geen probleem is te gek, ik zie een probleem als een uitdaging.

WIJ WERKEN MET DE VOLGENDE MERKEN: